גסטריטיס וכאבי בטן נא הצילווו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/03/2016 | 14:56 | מאת: מורן

שלום אני בת 20 שנה שעברה היה לי חיידק הליקובקטר פלורי לקחתי טיפול אני כרגע אחרי 8 חודשים מהטיפול ואין האבה אני יודעת שיש לי גסטריטיס כרונית והתרופות לא עוזרות לי בכלל נמאס לי מהכאבים המטורפים שנמשכים כל הזמן אחרי אוכל ובזמן שאני לא אוכלת נא הצילו אני כבר חלשה מאוד נא עזרתכם למצוא פיתרון לכאבית תודה מראש מורן

שלום רב, נסי להשתמש בכדור פרוביוטיקה ולעשות ייעוץ מסודר עם דיאטנית. כל טוב

10/03/2016 | 17:42 | מאת: מורן

נסיתי הכל שום דבר לא עוזר נסיתי כל התרופות להורדת החומציות בקיבה השתמשתי בפרובקטיה והלכתי לשלושה דאיטניות ושום דבר לא עוזר אני רק מתה מהחוזקה של הכאבים ושום דבר לא עוזר כמעט לא נוגעת באוכל ואם אוכלת משהו קטן יהיה לי עוד כאבים מטורפים שאנים מגיעה מהם לחדר מיון לא יודעת מה לעשות נמאס לי כבר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה