אחרי בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/03/2016 | 09:16 | מאת: מור

שלום, לאחר בדיקת קולונוסקופיה, לאחר שמסתיימת הבדיקה ומתעוררים מן הטשטוש ומשוחררים מבית החולים. ברצוני לשאול - האם בשלב זה רוב בני האדם הולכים לישון בביתם ? האם השפעות הבדיקה גורמות באופן ודאי לעייפות ? אני שואל זאת כדי לדעת האם יש סיכוי שאני אצליח לבצע עבודה משרדית לאחר בדיקה זו ? בתודה רבה מראש

שלום רב בשעות שלאחר ההתעוררות מחומר הטשטוש שניתן בבדיקת הקולונוסקופיה, לא בהכרח הולכים לישון. לרוב נשארת בכל זאת תחושת עייפות או קהות במחשבה. לכן לא מומלץ לעסוק בעניינים הדורשים ריכוז או החלטות חשובות, והנהיגה אסורה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה