שיעול לאחר בדיקת גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/02/2016 | 21:53 | מאת: שירן

שלום לפני שבועיים וקצת עשיתי בדיקת גסטרו. יום לאחר הבדיקה התחיל לי כאב גרון ולאחר מספר ימים התחיל לי שיעול, שהיה פחות מטריד ובשבוע וחצי האחרון נהפך לשיעול עם ליחה, שיעול כמעט ללא הפסקה והתקפי שיעול שאני מרגישה שאני כמעט נחנקת בהם. עשו לי צילום ריאות ויצא תקין.אני לוקחת סירופ וכדורים לשיעול ולא ממש עוזרים לי.רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לבדיקת גסטרו שעשיתי? קראתי שאחד הסיבוכים יכול להיות חור בוושט , האם התסמינים שיש לי דומים לחור בוושט? אני מאוד חוששת. למי עלי לפנות ואיזו בדיקה אני צריכה לעשות כדי לדעת אם יש לי חור בוושט? אודה לתשובה מהירה, ני ממש בלחץ

אין מקום לדעגה לא מדובר בחור בושט יתכן גירוי של רירית ע"ד מכשיר ניתן לקחת LOSEC שבוע

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה