כאבי בטן בצד ימין דחוף!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/01/2016 | 15:42 | מאת: מיטל ג

שלום. בת 22, בריאה בדרך כלל. בחודשיים האחרונים הופיעו לי פתאום כאבים חזקים מאוד בצד ימין בבטן מתחת לצלע. לפעמים גם בצד שמאל מתחת לצלע. כאב כמו דקירות. לאחר בדיקות דם, שתן, אולטרסאונד בטן עליונה ובדיקת גסטרוסקופיה - אין שום ממצאים!! זה מפתיע ואף הזוי מעט. יש לציין שעברתי כריתת כיס מרה תוספתן (לפני שנים). הרופאים החליטו שאולי זה מעי רגיז אז ניסיתי לא לאכול גלוטן ולקטוז ומאכלים שגורמים לרגישות, אך אין שום קשר! זה לא מחמיר או משפר את הכאב. השבוע הכאב החמיר לי מאוד ויש לי ממש התקפי כאבים בצד ימין עם זיעה וקושי נשימה (לא אכלתי לפני. למשל לאחר שקמתי בבוקר) הייתי כבר עשרות פעמים אצל רופאת המשפחנ אך היא טוענת שזה רק מעי רגיש. איך דבר זה יכול להיות?? אני אובדת עצות ומתחננת להקלה בכאבים. כבר הייתי פעמיים במיון ושלחו אותי הביתה בלי שום בדיקות או ממצאים!! אני מרגישה שזה לא מעי רגיש אלא משהו אחר.. בבקשה עזרו לי! תודה!! מיטל

שלום לפי סיפורך כאב אינו קשור למערכת העכול בשל כך אין ממצאים בבדיקות ואין תגובה לטיפול תרופתי כאב נשמע כמן MUSCULO SCELETAL טיפול בהתאם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה