מודאג

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/01/2016 | 17:32 | מאת: אביעד

דוקטור שלום רב בן 31 בריא בד"כ, לפני שנה עברי בדיקת קולונסקופיה וגסטרוסקופיה שיצאו תקינות. נשלחתי לבדיקות עקב הופעה של ריר בצואה עם מעט פסי דם. לצערי התופעה ממשיכה לפקוד אותי מדי פעם ( בערך אחת לחודש) , בדיקת US בטן תקינה , ספירת דם תקינה לפני שבוע. לפני חודש נבדקתי ע"י פרוטולוג שאמר שאין שום דבר שהוא מרגיש. שאלתי היא, האם יש מקום לבצע קולונוסקופיה חוזרת ? האם זה תסמינים של גידול ? תודה רבה .

אין מקום לדעגה כלל אין צורך בבדיקות חוזרות תופעה שפירה חסרת מעוט קלינית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה