דקירות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/01/2016 | 14:17 | מאת: סיגלית

מזה מספר חודשים אני חשה דקירות קלות בבטן התחתונה מצד שמאל מרחק כשני ס"מ מהמפשעה. הכאב הוא מינימלי, מעין דקירה שנמשך מספר דקות ועובר. לפעמים הדקירות הופכות לכאב שמקרין לכיוון מעלה עד מתחת לחזה. הכאב עובר לאחר זמן מה ואני מרגישה צורך לשחרר גזים וכך הכאב בסופו של דבר נעלם. קיוויתי שהתופעה תחלוף אך כשהתברר שאינה חולפת הלכתי לרופאת המשפחה ששלחה אותי לרופא נשים ול אולטרסאונד. שתי הבדיקות יצאו תקינות. קולונוסקופיה שביצעתי לפני שנה יצאה תקינה למעט דיברקולים בצד השמאלי. כרגע שלחה אותי הרופאה לדיאטנית, לבדוק אולי הבעיה היא בתזונה. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לתופעה?

שלום כאבים מסוג הזה לא מסוכנים לרוב קשור לספסטיות של דופן המעי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה