צליאק ומצבי רוח

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/12/2015 | 10:32 | מאת: מאיה

שלום רב, בני בן ה9 אובחן כצליאקי לפני שנה וחצי. מאז אנחנו מקפידים הקפדה יתרה על תזונתו. כל התסמינים הפזיולוגיים הרבים שהיו נעלמו, רמת הנוגדנים ירדה משמעותית והוא גבה ועלה במשקל. בחודש האחרון הוא נתון למצבי רוח קיצוניים. האם ידוע על קשר בין הצליאק (כששומרים על תזונה נ"ג)לבין מצבי רוח?

בכל מחלה כרונית בעיקר כשיש דיאטה שלעיתים מקשה על החולה יכולה להיות השפעה של מצב הרוח. להמשך בירור דר רופא משפחה וגסטרואנטרולוג ילדים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה