פענוח גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/11/2015 | 00:25 | מאת: איהם

לפני חודש עשיתי גסטרו והתשובה הייתה תאור מאקרוסקופי: פירור רקמה בגודל0.2*0.2*0.1 תאור מיקרוסקופי normal antral mucosa no h.puloric מה זה אומר? ומה זה פרור רקמתי ?? האם זה כיב

פירור רקמתי זה תיאור של הרקמה שנדגמה. התשובה ההיסטולוגית משמעה המילולי רקמה תקינה עם זאת יש לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקה לבחינת התמונה הכוללת - קליניקה מעבדה תיאור הגסטרוסקופיה (דוח הבדיקה) וכו ושקילת הצורך בהמשך בירור / טיפול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה