ריפלוקס שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/11/2015 | 18:39 | מאת: rona

שלום רב, אני בת 56 והובחנתי בעבר בריפלוקס,טרם טופלתי תרופתית בעניין זה, בעבר היו לי לעיתים צרבות אך כבר הרבה זמן אין לי צרבות לאומת זאת אני צרודה מידיי פעם כבר כשנה וכרגע אני משתעלת מאוד, האם הצרידות והשיעול הם גם חלק מהסימפטומים לרפלוקס ? נתנו לי כדורים בשם אומפרדקס, האם טיפול בכדורים אלה הוא טיפול לכול החיים או שאם אקח לתקופה של חודש למשל יש סיכוי להחלמה ? תודה רבה

לצרידות ושיעול סיבות רבות. אחת מהן הינה רפלוקס קיבה-ושט. מציע לפנות להערכה מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה