יומירה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/11/2015 | 14:50 | מאת: מיכלי

לצוות הפורום שלום וברכה !!יש לי 2 שאלות : 1. נשלחתי לבצע בדיקת נוגדנים לזריקות "הומירה".יש אומנם בתל השומר אבל אני גרה בצפון - אולי יש מקום בצפון הארץ שעושים בדיקה זו ??? 2. יש לי שיעול טורדני כבר שנה. לא מעיר משינה אבל מציק. יכול להיות שזה בגלל ה"הומירה"? תודה לכם.

ניתן לבצע גם ברמב"ם לדעתי. ייתכן וישנם מקומות נוספים בצפון. מציע שתפני לקופה בה את מטופלת על מנת לברר סוגיה זו. בכל מקרה ניתן לברר האם את יכולה למסור את הבדיקה בקופה בה את מטופלת ושהדגימה עצמה תועבר למעבדה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה