שאלה בקשר לבדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/11/2015 | 18:49 | מאת: r

לכבוד צוות הפורום שלום רב ותודה על הפורום. שאלתי היא , במחילה מכבודכם, בקשר לבדיקת צואה (לבדיקת פרזיטים). האם חובה שהצואה תנתן בשעות הבוקר, או שמא יש אפשרות למסור לבדיקה גם צואה שניתנה בשעות אחה"צ/ערב/לילה ביום שקודם לבוקר המסירה? האחות הראשית במרפאה דורשת שזו תהיה צואה שניתנה בבוקר (טריה), ולא יום קודם, אבל אחות אחרת במרפאה ציינה שניתן למסור צואה שיצאה גם קודם לכן (למשל אחה"צ/ערב) אך לשמור במקרר ולמסור בבוקר במרפאה. מה לעשות אם בד"כ הגוף נוטה ליציאות בשעות אחה"צ/ערב ולא בבוקר (גם אם אוכלים תפוז/שותים הרבה מוקדם בבוקר/לפנות בוקר, היציאה היא בד"כ בשעות אחה"צ/ערב).- האם במצב זה ניתן בכ"ז למסור צואה שניתנה בשעות אחה"צ/ערב? (יש לציין כי ניתנו 3 קופסאות איסוף לשלושה ימים). סליחה שוב ומחילה מכב', תודה. בכבוד רב, ר.

רצוי למסור צואה טריה. אם הנל לא מתאפשר ניתן לשמור במקרר עד למסירה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה