שאלת תרופות חשוב מאוד!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/11/2015 | 11:41 | מאת: שואל

שלום רב, רציתי לשאול רופאת גסטרו רשמה לי לקחת תרופת "רפסל פומי", ומישום מה במקום זאת קיבלתי (ושמתי לב רק אחרי סופש שלם שאני לוקח), "פנטזה" -לא הבנתי מדוע עשו לי דבר כזה בלי לעדכן. האם "פנטזה" היא בעצם בדיוק אותה תרופה כמו רפסל (רק שם, חברה אחרת), והיא גם ללא אנטיביוטיקה / סטרואידים וכדומה? מודאג, תודה מראש!!!

שתי התרופות נמנות על אותה הקבוצה. קיימים הבדלים מסויימים. ממליץ להתייעץ עם הרופא שהמליץ על התרופה האם מבחינתו גם פנטזה רלבנטי או שמבקש לטפל ברפאסאל בלבד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה