דלקת.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/11/2015 | 13:44 | מאת: תומר.

שלום רב, מזוהה עם מחלת הקרוהן לאחרונה, אשר תופעות לוואי רבים שלה פוקדים אותי, כגון בעיות בעיניים, בפרקים -בעיקר כתפיים, צידי האגן, בטן וכדומה. מטפל בתרופה רפסל, האם במידה והתרופה תשפיע לטובה, רוב הבעיות שפקדו אותי (אם לא כולם), ייעלמו, כלא היו כמו לפני המחלה, או שתמיד אמשיך לסבול ואצטרך לטפל בכל בעיה לגופה? ממתין לתשובה, תודה מראש!

ישנן מערכות מחוץ למעי אשר מעורבותן מושפעת מפעילות המחלה במעי. במקרים אלו הטיפול במחלת המעי משפיע גם על הנ"ל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה