תוצאת קולונוסקופיה וירטואלית מלחיצה...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/10/2015 | 16:39 | מאת: אייל

עשיתי קולונוסקופיה וירטואלית וקבלתי את התשובה הבאה:"אין עדות לתהליך תופס מקום דופני, לא ניתן לשלול פוליפים קטנים מ-10 מ"מ עקב דיסטנציה חלקית וקיום של תוכן רב בקולון. אני סובל מהפרעות חרדה קשות,ולכן בחרתי בקולונוסקופיה וירטואלית. האם כתוצאה מההבחנות של הקולונוסקופיה הוירטואלית, מומלץ שאעשה קולונוסקופיה רגילה? אני בן 48,בריא למעט הפרעת חרדה המאלצת אותי לקחת תרופות פסיכיאטריות. תודה רבה מראש!!

23/10/2015 | 15:20 | מאת: איל

אגב אני נוטל תרופות פסיכיאטריות כמו אנפרניל ונרדיל,שהן גורמות לעצירות לבדן.אני סובל מעצירות ומאי התרוקנות מלאה של המעי,ולכן פניתי לבדיקה הזאת.עשיתי אותה גם לפני 5 שנים,והתוצאות היו שליליות. אני משתמש באבקה לבנה (שכחתי מה שמה),וזה עוזר לי חלקית. תודה.

25/10/2015 | 16:32 | מאת: אייל

תודה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה