תופעות לוואי של אלטרולט?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/10/2015 | 19:52 | מאת: משה

לאחרונה הרופא שלי רשם לי אלטרולט 20 מ''ג לטיפול בתסמונת המעי הרגיז. קראתי בעלון לצרכן של התרופה, כי קיימת תופעת לוואי של התנפחות החזה אצל גברים. תופעה זו די מדאיגה אותי, ומפריעה לי מבחינה אסתטית בתור גבר. רצתי לשאול: מהי שכיחות התופעה? והאם התנפחות החזה היא לצמיתות או שהחזה שלי יחזור לקדמותו לאחר סיום הטיפול? אני לא רוצה שיצטבר לי בחזה שומן כמו אצל אישה.

20/10/2015 | 17:00 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, תופעת לואי זאת היא נדירה ביותר. במידה ומופיעה היא הפיכה לאחר הפסקת הטיפול.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה