אבן בכיס המרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/12/2008 | 19:01 | מאת: יעל

שלום, יעל בת 23. כבר שבוע ימים שאני סובלת במשך שעות רבות במהלך היום בכאבים עזים ברום הבטן אשר מקרינים לגב. לאחר בדיקת אולטרסאונד נמצאו אצלי אבנים /אבן בכיס המרה.ללא דלקת. בבדיקות הדם תפקודי הכבד מאוד גבוהים(300) קיבלתי ביום שני טיפול בכדורים "קולוטאל" "אומפרדקס" ו"רווהכול". עד היום ללא שינויי. כואב לי מאוד תודה יעל

21/12/2008 | 07:50 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ליעל שלום תלונתך מחשידה שמקורה לאבן בכיס מרה ואם כםך הטיפול ניתוח באשר לנזק כבדי יש לציין האם ALT AST או פ.אלקלית או GT מוגברים וזה משנה את הגישה

21/12/2008 | 10:40 | מאת: יעל

פרופסור צבי שלום, בבדיקות הדם הערכים שמעבר לתחום הם: ALT(GPT) 333.86 AST(GOT) 226.82 LYMPHOCYTES 45.40 BASOPHILS 2.42 בתודה מראש יעל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה