שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/10/2015 | 13:41 | מאת: יורם.

שלום רב לצוות הנבחר! ישנה אצלי תחושה של בליטה (תחושה של נפיחות באזור קטן מסוים) מעל המותן הימנית (שלי), בעיקר בעת ישיבה, חצי שכיבה.. בעת נגיעה או מישוש (שלי) באזור הנהל, לא מרגיש משהו חריג, למרות שפעם אחת בעת מישוש הרגשתי מן כאב קל באזור, לא יודע עם קשור. לפני בירור בדיקה שתיקח בטח לא מעט זמן, מה זה יכול להיות? האם בקע יכול להיות הסיבה, שריר, דלקת וכדומה. אודה מקרב לב לכל מסייע, אפילו אם הנתונים לא יהיו מדויקים, פשוט בנתיים שובר את הראש! תודה מראש ושבוע נפלא רגוע ושקט!!

10/10/2015 | 13:44 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , הממצא חשוד לבקע . ממליץ לך לבצע סונר דופן הבטן ולהגיע עם התוצאה לכירורג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה