הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/09/2015 | 23:10 | מאת: לימור

שלום נימצא אצלי חיידק ההליקובטר קיבלתי את הטיפול המשולש ל 10 ימים אני סובלת מאוד מטעם מתכתי בפה ויובש 24 שעות ביממה אני לא מצליחה לישון ולא מתפקדת למחרת לעבודה , אני לוקחת במקביל פרוביוטיקה שאולי יקל על התופעה אבל זה לא מקל . השאלה שלי היא האים אפשר לטפל רק 7 ימים במקום עשרה כי אני ממש על מצב שרוצה להפסיק את הכדורים? אגב הפנייה לבדיקה לא הייתה בגלל כאבי בטן זה אין לי מה שיש זה גרפסים חזקים ואוכל שעולה לגרון מידי פעם. תודה מראש

19/09/2015 | 14:15 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , התלונות שלך כעת לדעתי קשורות לטיפול בפלגיל. יש אופציה להפסיק טיפול זה והעביר לטיפול עם שילוב אחר של אנטיביוטיקה. אם מפסיקים לאחר שבוע הסיכוי להכחדת החיידק הוא לא גדול.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה