צעיר עם אי נוחות ולחן ברום הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/08/2015 | 13:34 | מאת: אלון

שלום, כבר כמה חודשים טובים שאני לא מרגיש טוב. יש לי מן לחץ כזה ממש ס"מ מתחת לחזה. זה משהו שאני קם איתו בבוקר, בעיקר בשישי ושבת (קם מאוחר). יכול להיות שבוע שאני מרגיש בסדר ושישי-שבת אני קם עם התחושה הזאת שמלווה בכבדות וחולשה ומן גרפסים קטנים שאני מנסה להוציא בכוח כדי להשתחרר מהתחושה. התחושה מזכירה את ההרגשה הכבדה ברום הבטן לפני הקאה. עשיתי בדיקה של הליקובקטר פילורי, יצא שלילי. הורדתי בשר בקר מהתזונה שלי כי זה גרם לי לעצירות, כעת יש לי צואה רכה אך אף פעם לא מרגיש שהתרוקנתי באמת. עלה בי חשד שמדובר בבליעת אוויר בלילה בגלל מזגן, אז הלילה ישנתי עם מזגן על LOW ועדיין קמתי על הפנים. אף רופא לא ממש יודע מה יש לי. אשמח לשמוע על כיוונים אפשריים כדי שאוכל לחקור לבדוק. אני די אובד עצות, תודה.

עליך להשלים בירור אנדוסקופי של מערכת העכול

03/09/2015 | 09:02 | מאת: אלון

תודה על התגובה, רציתי לדעת האם בצילום חזה רגיל (ללא בליעת בריום), ניתן לראות בקע סרעפתי ומה הסיכוי שזה התפספס? האם בקע סרעפתי יכול להתאים לסיפטומים?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה