סטנט בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/08/2015 | 12:08 | מאת: נורית

לפני שבועיים התקינו לי סטנט בקיבה בגלל פיתול של הקיבה אחרי ניתוח שרוול. בשבוע האחרון אני סובלת מהצטברות מעיקה של אוויר בקיבה בעיקר אחרי שתיה ,אפילו מועטה ביותר , של מים. האוויר משתחרר בצורה חלקית מאוד בצורה של גרפסים אך לפחות פעמיים ביום אני חווה הקאות אלימות ומכאיבות שבהן האוויר משתחרר. אמנם ההקאות מרגישות בדיוק כמו הקאות רגילות אך שום נוזלים או אוכל לא יוצא אלא אך ורק גרפסים. האם זאת תופעה מוכרת והאם יש דרכים לשחרר את האוויר בדרך אחרת. אודה מאוד להתייחסות. יום טוב נורית

14/08/2015 | 13:45 | מאת: נורית

שלום רציתי להוסיף שבימים האחרונים הקאות הגרפסים שכחו לאחרונה אבל הבחילות התגברו. האם כל זה צפוי לעבור אחרי הוצאת הסטנט בעוד כשבועיים. תודה נורית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה