מאיזה רופא צריך לבקש איזה בדיקות כדי לודא צליאק?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/07/2015 | 22:43 | מאת: מיכל

שלום, מאיזה רופא צריך לבקש איזה בדיקות כדי לודא צליאק? האם צריך רופא גסטרו או מספיק רופא משפחה? תודה!

לבדיקות דם מספיק רופא משפחה. במידה ובדיקת דם חיובית יש צורך בגסטרוסקופיה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

04/08/2015 | 20:21 | מאת: מיכל

ביקשתי אבל הרופא כנראה נתן לי לעשות סתם בדיקות לאלרגיה לכל מיני דברים ובינהם היה חלבון חיטה. האם אלו הבדיקות או שצריך לבקש לעשות משהו מיוחד/נוגדנים? תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה