דימום חצי שנה אחרי קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/07/2015 | 09:05 | מאת: דוד

אני בן 40. היו לי לפני כמה שנים שני דימומים מפי הטבעת. לפני חצי שנה עשיתי קולונסקופיה והתוצאות היו תקינות. עכשיו היה לי שוב דימום קטן (כל הדימומים היו דם אדום מבריק). שאלתי היא האם יתכן שמאז הבדיקה (שוב, חצי שנה) התפתח סרטן עד כדי דימום? האם יש סיבה לדאגה?

יכול להיות ממצא שלא ניצפה בבדיקה קודמת. יש אחוז מסויים של ממצאים שמוחמצים בבדיקה. יש לפנות לבדיקת פרוקטולוג וגסטרואנטרולוג התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה