בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/07/2015 | 20:49 | מאת: אריקה

עברתי היום את הבדיקה והממצאים היו דלקת קלה מעל GEJקיבה כולל בהיפוך אירוזיות קטנות באנטרום ,קיבלתי בנתיים לניסיון טיפול עם נקסיום 40 ,מה אומרת התוצאה של הבדיקה והאם יתכן שבגלל זה יש לי את הטעם המוזר של כלור ושמן ועכשיו יש לי גם כמו אלכהול בקיצור טעמים בפה מאוד מגעילים . אודה מאוד על תשובתכם

יתכן יש להמתין ולראות תגובה לטיפול התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה