חירחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/07/2015 | 18:04 | מאת: אשי

יש לי חירחורים בעת בליעת רוק וכדומה מייד לאחר מכן.לא זכור לי שתמיד זה היה לי לי.אני חושב שאולי זה בא כתוצאה מכך שתקופה קצרה עישנתי.מייד לאחר בליעת רוק וכו' אני מרגיש מין חירחור באזור החזה והגרון לא יודע אם זה מגיע מכיוון מטה או למעלה,לפעמים יותר חזק לפעמים יותר חלש.העניין שזה מפריע.מה זה יכול להיות איך לפתור?

חרחורים בד"כ מקורם ממערכת הנשימה מומלץ בדיקת רופא ריאות התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה