Helico. Pylori Breath tst

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/07/2015 | 12:44 | מאת: לי

שלום רב אני בת 23 סובלת מכאבי בטן תחתונה הרבה זמן עשיתי בדיקת Helico. Pylori Breath tst ויצא לי 39.23 הבנתי שיש לי חידק ? מה זה אומר ? ואיזה כדורים אני אמורה לקחת ? האם זה מסוכן ? האם יש עוד בדיקות שאני צריכה לעשות ?

יש מספר אופציות לטיפול . חשוב האם יש רגישות לפניצילין רופא משפחה או גסטרואנטרולוג ידעו לתת הטיפול התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה