מעי עצל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/07/2015 | 00:15 | מאת: שלי

אני בת 71 וכך ביום בהיר הפסיקו היציאות ללא כאבי בטן. אני עושה ספורט באופן קבוע ואוכלת נכון(ירקות, קטניות סיבים).הגסטרולוג אמר שאקח 2 לקסדין בערב דבר שגם לא גורם ליציאות מוגברות ואולי בשל תרופות אחרות אותן אני נוטלת גורם לי לעיתים להרגשה רעה.ובכלל...להתמכר לכדורים כאלה?בעוד 3 חדשים נקבעה לי קולונוסקופיה. מה עושים?

שינוי בהרגלי יציאות בגילך דורש קודם כל אבחנה. בדיקות דם לשלול תת פעילות בלוטת התריס. קולונוסקופיה היא הצעד הבא באשר לטיפול במידה ונשלל תהליך הגורם להצרות במעי , ישנן טיפולים בנוסף ללקסדין התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה