קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/07/2015 | 23:30 | מאת: רחל

שלום אני בת 60 ובבדיקת קולונוסקופיה שעברתי לאחרונה הרופא לא הצליח להשלים את הבדיקה כיון שלדבריו המעיים ארוכים ומפותלים מאוד (בבדיקה שעברתי לפני 10 שנים לא הייתה בעיה). הוא הציע לי לעשות בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית שבה אינני מעוניינת בגלל כמות הקרינה. שאלתי - האם יש דרך נוספת של בדיקה או האם יש טעם לחכות ולנסות שוב בדיקת קולונוסקופיה רגילה (בהנחה שמצב המעיים יכול להשתנות). תודה

בביצוע קולונוסקופיה רגילה את לוקחת סיכון שלא תושלם שוב ובעצם תצתרכי לעבור הכנה נוספת לביצוע קולונוסקופיה וירטואלית בהמשך התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה