גרפסים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/07/2015 | 00:22 | מאת: גבי

שלום אני סובל כבר הרבה חודשים מגרפסים שמופיעים בדרך כלל בלילה בתדירות כמעט יום יומי ולהרבה שעות זה כמובן מפריע לי נורה בשינה . עברתי מספר בדיקות ולצערי לא מצאו שום דבר קונקרטי עברתי גסטרוקופיה ו בדיקת אליקובקטר בצואה וגם בשאיפה . לא מצאו שום דבר וזה ממשיך לשגע אותי .אני הפכתי לבעייתי באוכל ואני אוכל מעט מאוד .אני לוקח נקסיום 20 לפני ארוחת ערב וזנטק לפני השינה כבר חודש הרופא נתן לי את הטיפול הזה לשלושה חודשים .בינתיים עבר חודש ואין שיפור אבקש לדעת מה לעשות והאם יש עוד בדיקה כדי למצוא פיתרון . בתודה

הסיבה העיקרית לגרפסים היא בליעת אויר בזמן אוכל לאכול לאט יותר, להפחית מוצרים מוגזים, לעיסת מסתיק וכו. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה