אבחנה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/07/2015 | 11:12 | מאת: שולה

שלום לפני כ חודש עשיתי בדיקת קונוסקופיה ולקחו לי ביופסיה קיבלתי את תוצאות הבדיקה ורצתי לדעת אם תוכל להגיד לי מה הממצאים אומרים תאור מאקרוסקופי 1- מעי הדק -קטע רירית בגודל 0.2 ס"מ 2-אנטרום קעט רירית 0.3 ס"מ תאור מיקרוסקופי ואבחנה 1-fragments of unremarkable'duodenal mucosa. 2- of oxyntic type mucosa showing chronic gastritis negative for h.pylori , תודה וים טוב אשמח לתשובה

תקין. חשוב מה ראה הבודק. לחזור לגסטרואנטרולוג המבצע התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה