diverculitis ועצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/06/2015 | 15:21 | מאת: יוסי

אני מטופל כעת באנטיביוטיקה בבית ב - diverculitis . כתוצאה משינוי תזונה בימי הטיפול בבית יש לי עצירות, שוודאי תקשה על ההחלמה אם תאריך. האם ניתן לקחת משהו כנגד התופעה פרט לשתייה מרובה שמיושמת על ידי?

באופן עקרוני ניתן להיעזר בדיאטה עתירת סיבים. מן הסתם הינך זקוק להערכה רפואית מסודרת לאחר ארוע מעין זה. מציע שתפנה לרופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה