תחושה לא נעימה בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/06/2015 | 23:41 | מאת: שלום

שלום וברכה כבר כמעט שנה שאני סובל מתחושה לא נעימה בבטן תחושת לחץ וחוסר נוחות בעיקר באיזור הקיבה ובמיוחד אחרי האוכל. לאחר שאני אוכל כמון גדולה כשאני מסתכל על הבטן אני ממש רואה בליטה/תפיחות באיזור של הקיבה מצד שמאל למעלה. זה מקשה עליי מאוד אני מרגיש חלש וחסר אנרגיות בגלל זה וזה מקשה עליי לעסןק בפעילות גופנית. התופעות הנלוות הם רפלוקס וחומציות(לוקח אומפרדקס) וההרגשה הכללית היא לא של כאבים אלא של חוסר נוחות וחוסר סימטריה בבטן כאילו משהו שם כמו מכווץ או תפוס ולא מסודר. ראוי לציין שאין לי בכלל כאבים/שלשולים/עצירות אבל מורגשת תנועה של גזים בחלל הבטן. מה זה יכול להיות? עשיתי us גסטרוסקופיה ובדיקת הליקובקטר שיצאו תקינים.

ישנם הרבה גורמים אפשריים לתלונותיך, לצערי לא ניתן לתת מענה הולם דרך פורום זה. מומלץ לפנות לייעוץ מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה