תודה ד"ר על תשובתך עוד פרט בבקשה...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/06/2015 | 10:43 | מאת: גלי

שלום.האם יש אפשרות בבדיקה אנדוסקופית. יש אפשרות לעשות את הבדיקה עם הקפסולת וידאו במקום הבדיקה הפולשנית? והאם אני צריכה חוץ מהמעקב אחרי חוסר הברזל גם בירור הומוטולוג.בגלל התשובה אימונופיקסציה שקיבלתי? תודה רבה.והמשך יום טוב גלי.

גלי היקרה.. לא ניתן להתייחס לצערי במסגרת פורום זה להמלצות בירור פרטניות. ממליץ שתגשי לרופא המשפחה אשר בטוחני כי יהיה לעזר בנסיון להתחקות אחר הגורמים לאנמיה ובכללם הצורך והדרכים לברר את אשר קורה במערכת העיכול. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה