יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/06/2015 | 11:27 | מאת: avi

שלום אני בן 24 סובל בכמה ימים אחרונים מהתקררות ושלשולים לאחרונה היה לי כמה פעמים גזים ומתי ששחרתי אותם יצא לי איתם קצת שלשול על התחתון וכשניגבתי את הישבן זה היה מלוכלך כאילו התפניתי ולאחרונה זה קרה לי כמה פעמים הבריחת שלשול בעת שחרור גזים האם זה נורמלי ואם לא איזה בדיקה צריך לעשות ולאיזה רופא לפנות דרך אגב אני סובל מפיסורה וטחורים ומעי רגיז תודה רבה

מומלץ לפנות לרופא המשפחה אשר במידת הצורך ינחה אותך בהתאם. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה