סיבות נפוצות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/06/2015 | 21:34 | מאת: נועם

שלום מזה כמה חודשים שיש לי תופעה של צורך מספר רב של פעמים לשירותים (3-7 פעמים ביום), כאשר בחודשיים האחרונים זה בא עם נטיה גדולה לשלשולים, והגעתי כבר 3 פעמים לרופא גסטרו, אני חושב שקצת פיספסתי לשאול בהתחלה הן את הרופא משפחה והן את הרופא גסטרו מהן הסיבות הנפוצות לתופעה וקפצתי מוקדם לשלב יותר מתקדם. אוכל לשאול פה בבקשה מהן הסיבות השכיחות לתופעה זו?

ישנם מספר רב של פרטים שיש לקחת בחשבון בהתייחסות לתלונות אלו. מומלץ לפנות לרופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה