בבירור לחוסר ברזל בדיקה אימונופיקסציה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/06/2015 | 15:30 | מאת: גלי

שלום אני בחורה כמעט בגיל 50. עוברת בירור למקור האנמיה עשו לי בדיקה בשם: lmmunofixation test B והתוצאה היא: נמצאו מספר פסי השקעה חלשים ביותר שאינם ניתנים לאיפיון . ואז רשום נשלחה לאימונופיקסציה. אם אפשר בבקשה מה אומרת התשובה ומה זה המשך הבדיקה ? תודה גלי.

אימונופיקסציה, היא שיטה להפרדת חלבוני הדם על פי מטענם החשמלי. מומלץ לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקה זו לקבלת פרטים נוספים. אימונופיקסציה, שהיא שיטה להפרדת חלבוני הדם על פי מטענם החשמלי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה