כאבים בבטן שמאלית עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/05/2015 | 10:47 | מאת: ימית

שלום יש לי כבר שבוע כאבי בטן במיוחד אחרי אוכל בצד שמאל למעלה לא כאבים קבועים כאבים שיכולים גם לא להיות כמה ימים אבל זה במחיוד אחרי אוכל ולפני יומיים התחיל צואה כדורית קטנה. 1. האם זה מעיד על חסימת מעיים? 2. והאם הכאבים קשורים לקיבה או זה יכול להיות דלקת לבלב? אני קצת מוטרדת תודה

28/05/2015 | 17:43 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , התלונות אינן מתאימות לחסימת מעי. יש להיבדק אצל רופא מטפל .התיאור של הכאב מחשיד למקור שיכול להתאים לכיב בקיבה או תרסריון , מחלת אבנים בדרכי מרה ועוד..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה