אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/05/2015 | 09:45 | מאת: שימי

היי, בן 34. לאחר בדיקת קולונוסקופיה התגלה שיש לי פרוקטיטיס 3-4 ס"מ מהאנוס. לאחר שנרות רפאסל וכדורי ראפסל לא הועילו, ניתן לי אנטיביוטיקה (ציפרודקס) שלראשונה גרמה לשיפור משמעותי. לאחר 10 ימים התסמינים עדיין לא נעלמו וניתן לי לעוד 10 ימים בשילוב PROCTOFOAM HC (קצף להחדרה). כמה ימים לאחר שסיימתי עם האנטיביוטיקה זה עזר מאוד ובימים האחרונים החלו דימומים ביציאות. בשונה מבעבר שהדימומים היו סמיכים (בשילוב תחושת אי נוחות ועצירות) כעת הדימום הוא מיימי יותר ללא עצירות או כאבים. האם יש קשר? האם יכול להיות שזה בכלל טחורים ולא הפרוקטיטיס? איך יכול להיות ששום דבר לא עוזר לי לחלוטין וכבר 7 חודשים זה לא עובר? יש עוד מה לעשות? אשמח להנחייה, אני כבר אובד עצות :(

23/05/2015 | 12:08 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , האם הפרוקטיטיס משנית לזיהום?מחלת מעי דלקתי? חשוב להבין מה הרקע של הפרוקטיטיס. האם נלקחו תקביות צואה לחידקים ופרזיטים?האם יש תשובה היסטולוגית? נא לספק לי מידע זה מכוון שהוא קריטי!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה