גלולה מצלמת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/05/2015 | 21:17 | מאת: שי

שלום שמי שי אני תלמיד כתה ה בביס מדעי מורשת משה עושה עבודה על גלולה מצלמת .אשמח אם תוכל להשיב לי על מס' שאלות: 1.באילו מקרים משתמשים בגלולה המצלמת? 2.אילו מחלות יכולה הגלולה המצלמת לאתר? 3.איזו הכנה צריך לעשות הבן אדם לפני נטילת הגלולה המצלמת? 4. האם הגלולה המצלמת היא חד פעמית או רב פעמית? 5.האם בכל בית חולים יש את הגלולה המצלמת ? תודה מראש על היענותך , שי

05/05/2015 | 09:48 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , 1.חיפוש מחלות במעי דק 2.מחלות דלקתיות, גידוליות, וסקולריות ועוד. 3.צום 4.חד פעמית 5.לא בהצלחה!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה