כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/04/2015 | 19:50 | מאת: יוסי

שלום. לפני חודשיים התחילו כאבים בבטן עליונה , בהמלצת רופא משפחה ביצעתי בדיקת נשיפה והתגלה הילקובקטר טופלתי עם אנטיביוטיקה ,וביצעתי בדיקת קולנסקופיה ויצא תקינה ,וגאסטרוקופיה יצא גסטרטיס אבל בביופסיה מהקיבה יצא תקינה, אבל עדיין אני ממשיך לסבול מכאבי בטן ,במהלך הטיפול עם האנטיביוטיקה לא לקחתי אומפרדקס למרות שהרופא אמר לי לקחת השאלה האם ניתן לקחת או פרדוקס ולראות אם יהיה שיפור בכאבי הבטן. תודה

10/04/2015 | 09:04 | מאת: יוסי

את האומפרדקס הרופא אמרה לי לקחת לאחר האנטיביוטיקה כחודש ימים אבל לא עשיתי זאת ועכשיו עבר חודש מאז לקיחת האנטיביוטיקה .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה