בדיקה חוזרת חיידק קולסדריום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/04/2015 | 15:31 | מאת: מוקי

רופאת משפחה בקשה לחזור על בדיקת המצאות חידק קולסדריום בדיקה שיצאה חיובית לזיהום . השאלה היא כמה זמן לאחר סיום אנטיביוטיקה פאגל יש לבצע את הבדיקה שוב בכל מקום מציעים אחרת . רופאת משפחה אמרה 3. ימים אחרי. ואחרים אומרים שהחיידק נשאר בגוף עוד הרבה זמן אז מתי לבצע שבוע שבועים חודש אחרי? פתח בחלון חדשהדפסת ההודעההוספת תגובה

07/04/2015 | 18:54 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, החיידק נשאר לתקופה ממושכת לאחר הזיהום. אם ין חום ,שלשולים וסימפטומים אחרים אין כעת סיבה ליזור על בדיקת החיידק.

07/04/2015 | 19:37 | מאת: מוקי

הבדיקה עצמה היא לזיהום שנוצר מהחידק Cd-tox. האם אין מצב שאם עבר זה יהיה שלילי ואז בשביל זה היא התכוונה שאחזור לראות שאין זהום. האם תשובה יכולה להיות שלילי וחידק קיים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה