כאב בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/04/2015 | 18:38 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, יש אבחנה מבדלת רחבה לכאב בטן סביב הטבור. יש צורך בהרחבת האנמנזה ,בצוע בדיקה גופנית ,לראות תשובת CT מלה + בדיקות דם כולל תפקודי כבד ולבלב.כאמור האבחנה המבדלת רחבה.אני מציע שתגיע לרופא מטפל להתחלת בירור כאבי הבטן. אני ממליץ גם שתפנה למרפאת גסטרו.

05/04/2015 | 22:50 | מאת: מוקי

התחלת הברור היתה לחזור על בדיקת המצאות חידק קולסדריום לאחר שנלקח פאגל. השאלה היא כמה זמן לאחר סיום אנטיביוטיקה יש לבצע את הבדיקה בכל מקום מציעים אחרת . רופאת משפחה אמרה 3. ימים אחרי. ואחרים אומרים שהחיידק נשאר בגוף עוד הרבה זמן אז מתי לבצע שבוע שבועים חודש אחרי?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה