בלסטוסיטיס הומיניס ומטרוג'יל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/03/2015 | 09:53 | מאת: דנה

שלום ד"ר ,אני בסיומו של טיפול אנטיביוטי בשם מטרוג'יל לטפיל מעיים שנמצא בבדיקת צואה הנקרא בלסטוציטיס הומיניס. הרופא נתן טיפול למשך 14 יום, 2 כדורי במכה, 3 פעמים ביום. היום אמור להיות היום האחרון לטיפול ומספירה של הכדורים מתברר לי שפספסתי 3 פעמים (לא 3 ימים אלא 3 פעמים בסך הכל) האם עלי להמשיך לקחת יום נוסף או להפסיק את הטיפול היום כפי שאמור להיות? במרפאה טוענים שהרופא לא נמצא היום ואין עם מי להתייעץ. האם הרסתי את הטיפול?. האם להמשיך יום נוסף את הכדורים שפספסתי או לעצור היום? אשמח מאוד לעזרתך הדחופה. דנה.

שלום לא צריך להתרגש טיפול לא נהרס זה לא משפיעה לתוצאות

31/03/2015 | 15:05 | מאת: דנה

המון תודה על תגובתך המהירה. האם יש צורך להמשיך יום נוסף עם הכדורים שפספסתי? או להפסיק היום מאחר ועברו 14 יום?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה