תוצאות גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/03/2015 | 10:15 | מאת: נורית

שלום רב בגלל בחילות והקאות מזה כחודש (ללא כאבים), עברתי אתמול גסטרוסקופיה ומצאו שני ממצאים: כיב קטן בתריסריון, ודלקת בקיבה. בדיקת הליקובקטר שערכו במקום היתה שלילית. קיבלתי אומפרדקס ל-6 שבועות. יש לי שתי שאלות: 1. האם דלקת בקיבה לא מצדיקה טיפול אנטיביוטי כל שהוא, גם אם אין הליקובקטר? או שמדובר בדלקת לא חידקית? 2. בגלל האומפרדקס הפסקתי לקחת פרמין והבחילות התגברו. האם אפשר לקחת את שניהם יחד? מתי אפשר לצפות שלא יהיו לי בחילות? המון תודה מראש על העזרה!

לא כל דלקת בקיבה קשורה לחיידק לעיתים זה רק מחוצה וטיפול באומפרדקס מספיק ואין צורך ב AB ניתן לשלף פרמין עם אומפרדקס

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה