לפני קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/03/2015 | 12:27 | מאת: נאאאאאנא

הי אני אמורה לעבור את הבדיקה בעוד שבועיים . .רוצה להבין מה זה ארוחת בוקר נוזלית בדיוק מה מותר לי לאכול? האם מעדני חלב מותר? כוס חלב עם נס קפה..זה ביום הבדיקה בבוקר כי הבדיקה נקבעה לי בשעה 5 אחרי צהריים.. יום לפני הבדיקה לאחר ארוחת הצהריים לעבור לכלכלה נוזלית..תסביר לי מה מותר בדיוק ? אני לא מבינה

שלום בבוקר ביום בדיקה ניתן לאכול מעדני חלב בלבד יום לפני בדיקה ניתן לאכול ארוכות קטנות ללא תאית אפשר מעט דג או מרק צח

02/04/2015 | 09:24 | מאת: נאאאנא

הי ביום הבדיקה בבוקר אפשק כוס חלב עמ נס קפה? מרק צח זה רק מים בלי ירקות נכון?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה