טפילים או מזהמי מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/03/2015 | 11:22 | מאת: ציפי

שלום רב, לפני שנה השתמשתי באומפרדקס לחודש וחצי, עקב פצע בגרון. במהלך השימוש בתרופה חוסר תאבון וחולשה. עם הפסקת התרופה - כאבי בטן שחלפו רק כעבור מספר חודשים, עקב שינוי תזונה. כבר הרגשתי טוב ואף עליתי במשקל. עם חזרה לתזונה קלוקלת המבוססת על שוקולד ופחממות, כעבור מספר חודשים שוב כאבי בטן, בחילות, תשישות, חוסר תאבון. גסטרוסקופיה, אולטרסאונד, צילום חזה, א.קג, בדיקות דם - תקין הליקובקטר בצואה - שלילי הייתכן טפילים בצואה? מזהמי מעיים? שגורמים לכל הבלגן הזה? תודה רבה.

18/03/2015 | 11:29 | מאת: ציפי

אם זה רלוונטי לעניין המזהמים - מאז השימוש באומפרדקס צואה רכה (יציאה פעם ביום במבע חום בהיר). שאלה חשובה נוספת - האם הטיפול האנטיסיוטי בטפילים יעיל?

לעיתים אומפרדקס יכול לגרום לשלשול אם יש חשד לפרטיזים אז ניתן לבצע בדיקת צואה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה