בקע סרעפתי וריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/03/2015 | 19:00 | מאת: בן 28

אומפרדקס עוזר נגד תחושת בחילה ונגד עליית תוכן חומצי, לא עוזר נגד גרעפסים כל היום, אוויר תקוע בקיבה והוושט, תחושה על סף היחנקות, אי נוחות בגרון, האם באופן עקרוני השלב הבא זה ניתוח? יש תחושות אי נוחות בגרון במשך חצי שנה, האם זה אומר שנגרם נזק בלתי הפיך בגרון?

התלונות שאתה מתאר לא בהכרח קשורות לרפלוקס. ניתן לבדוק חומציות בושט לבירור גסטרואנטרולוג מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה