כוויה בוושת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/03/2015 | 10:45 | מאת: אורי

שלום, עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה והרופא אמר לי שיש לי כוויה בוושת בגלל יתר חומציות ונתן לי לנסופרזול 30 מג לחודשיים ולאחר מכן 15 מג לעוד חודשיים. כששאלתי אותו אם צריך לשנות הרגלי אכילה הוא אמר שלא אבל בכל זאת אני קורא באינטרנט על מאכלים ומשקאות שעדיף להוריד וגם מרגיש שיש מאכלים ומשקאות שלא עושים לי טוב. מה עלי לעשות?

לפי התאור מדובר ברפלוקס קיבתי ושטי. ישנה דיאטה מסוימית שיכולה לעזור. ליעוץ דיאטנית התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה