תולעי סיכה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/03/2015 | 01:28 | מאת: אמיר

שלום, אני בן 34, מאז היותי ילד היו לי תולעי סיכה שלא הפריעו לי (בזמנו חשבתי שיש את זה לכולם). ב10 שנים האחרונות הן מידי פעם באות, מציקות ומגרדות. אני לוקח ורמוקס וזה עובר. בשנתיים האחרונות אני מרגיש שכל פעם שאני אוכל קצת שוקולד (אפילו 5 קוביות) ישר אני מקבל את התולעים. לפני כמה שנים אמר לי רופא שכנראה התולעים נמצאות אצלי באופן קבוע (אולי במעיים?), ומידי פעם הן מתעוררות לתחייה. איך אוכל לדעת האם יש לי באמת באופן קבוע תולעי סיכה? מה אפשר לעשות במקרה הנ"ל? (נראה לי שזה מוגזם לוותר על מתוק עד סוף חיי) הרופאת משפחה פטרה אותי בזה ש: אני מכניס אצבעות לפה, משחק עם ילדים, נוגע בחיות - כל ה-3 האלו זה לא קורה. זה קורה רק שאני אוכל משהו מתוק (ובעיקר שוקולד) אשמח מאוד לעזרתך, במידה ואני לא בפורום המתאים- מה הפורום המתאים לשאלה זו. תודה רבה רבה !!שלום, אני בן 34, מאז היותי ילד היו לי תולעי סיכה שלא הפריעו לי (בזמנו חשבתי שיש את זה לכולם). ב10 שנים האחרונות הן מידי פעם באות, מציקות ומגרדות. אני לוקח ורמוקס וזה עובר. בשנתיים האחרונות אני מרגיש שכל פעם שאני אוכל קצת שוקולד (אפילו 5 קוביות) ישר אני מקבל את התולעים. לפני כמה שנים אמר לי רופא שכנראה התולעים נמצאות אצלי באופן קבוע (אולי במעיים?), ומידי פעם הן מתעוררות לתחייה. איך אוכל לדעת האם יש לי באמת באופן קבוע תולעי סיכה? מה אפשר לעשות במקרה הנ"ל? (נראה לי שזה מוגזם לוותר על מתוק עד סוף חיי) הרופאת משפחה פטרה אותי בזה ש: אני מכניס אצבעות לפה, משחק עם ילדים, נוגע בחיות - כל ה-3 האלו זה לא קורה. זה קורה רק שאני אוכל משהו מתוק (ובעיקר שוקולד) אשמח מאוד לעזרתך, במידה ואני לא בפורום המתאים- מה הפורום המתאים לשאלה זו. תודה רבה רבה !!

שלום תופעה ידוע יש להמנע ממתוקים

15/03/2015 | 21:07 | מאת: אמיר

זה אומר שהן כנראה נמצאות שמה כל הזמן.. האם זה שהן נמצאות שמה כל הזמן. זה דבר תקין? זה דבר שאפשר להיפטר ממנו?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה