תוצאות פיופסה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/03/2015 | 18:32 | מאת: אורי

שלום רב, אבקשכם להסביר לי בבקשה מה משמעות ומה ההסבר של תוצאות של הביופסה שלקחו לי מ התריסריון ו ה מאנטרום- גוף קיבה, התוצאות להלן:- 1. FOCAL MILD ACTIVE CHRONIC DUODENITIS. 2. MILD CHRONIC GASTRITIS' NO' H.PYLORI. האם התוצאות הללו יכולים להיות סיבה לכאב בטן ונפיחות בבטן, נא תגובכם תודה מראש

שלום התוצאות עומרות שיש דלקת בקיבה ותריסריון ללא עדות לחיידק זה יכול לגרום לכאבים וצריך לקבל טיפול בנוגדני חומצה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה