ישוב חמדת דואר נע מזרח בינימין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/02/2015 | 00:48 | מאת: רונית מועלם

אני סובלת מצרבות רבות וכאבים בזמן בליעה של אוכל. יש לי הרבה גזים וגרפסים. כל מה שאני אוכלת כואב לי בכיבה . היום עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה התשובה שקיבלתי מהרופאה לא ברורה לי ושט- נמצא בקע. קיבה גסטריטיס אנטראלית קלה .נלקחו ביופסיות אנטרום קיבה. אבקש לדעת מה זה בקע בושט ? ומהם הסיבוכים? תודה רונית

בקע- חלק של הקיבה נמצא מעל הסרעפת. יכול לגרום לרפלוקס של חומצה מהקיבה לושט ומשנית לכך לדלקת בושט התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה